Bryllupsfest i Ecuador



Lørdag 3. april hadde vi endelig bryllups- festen.


Festen ble holdt i ett lokale ute på landsbygda, ca. 30 min utenfor Cuenca. Her hadde vi en enkel ringsermoni, noe som er ganske uvanlig i katolske Ecuador, og vi fikk mange positive tilbakemeldinger fra gjestene.


Etter sermonien var det en runde med fotografering, mens gjestene fikk seg en velkomstdrink og kanapéer. Deretter fulgte en bedre lunsj, samt litt mer fotografering med alle gjestene, før vi avsluttet med kaffe og kake.



Ketil og Kjersti tok turen fra Korgen og Christoph kom fra Reykjavik i tillegg til venner og familie bosatt i Ecuador.






Ringsermonien tok til utendørs, og selv i regntunge april var vi heldige med været. Brudgommen ble som vanlig lettere stekt i solen.




Bryllupskaken var hjemmelaget og smakte fortreffelig. Svigermor hadde strevet i uker med å lage konfekt og kake.




Bryllupsvalsen måtte også med, og sammen med svigerforeldrene åpnet vi dansegulvet. Dansen gikk i flere timer, med stadig påfyll i glassene. Til slutt rømte brudeparet festen, og gjestene dro hjem til seg eller fortsatte festen i de private hjem.



Bruden fikk hammeren til Tor rundt halsen, så nå er brudeparet også beskyttet av nordiske guder.

4 kommentarer:

Abg. Silvana Tapia T. sa...

Aw, it's very nice baby, we enjoyed it so much and I'll never forget that day. Soon you'll have to update with some of the pictures from the pro ;)

Anonym sa...

Gratulerer igjen, og takk for bildene. Fint å se for de av oss som tok feil av veien og havnet på påskefjellet i stedet. Når kommer dere til Trondheim? Morten.

Kari sa...

Hei! Me skulle såååååå ønska at me kunne vera der!!! De var fantastisk fine, kjolen var nydeleg, og var det sukkerfondant utanpå kaka (kakebaking er jo litt artig)?

Eg håpar svaret vårt kom fram i tide, eg sendte det per snailmail. Me feira dagen dykkar med å fly av garde til Tyrkia. Der har me kosa oss i ei veka, Jenny har vore heilt eksemplarisk, og no er me heime att til kvardagen.

Gratulerer igjen!

Kos frå oss i Øystese

Anonym sa...

aww gu så fina ni är grattis grattis igen är så glad för din skull kram johanna

Legg inn en kommentar

Kommentarer mottas med takk.